Welkom!

Welkom op de webpagina van Psychologen Praktijk Rina Bakker, een persoonlijke en laagdrempelige praktijk voor kortdurende behandeling binnen de generalistische basis geestelijke gezondheidszorg. De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Oosterpark, Gorechtkade 2 te Groningen.

Contact

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Psychologen Praktijk Rina Bakker gevestigd aan de Gorechtkade 2, 9713 CA in Groningen. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@psychologenpraktijk-rinabakker.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Psychologen Praktijk Rina Bakker samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@psychologenpraktijk-rinabakker.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Contact

Contact

U kunt zich voor een eerste gesprek aanmelden bij Psychologen Praktijk Rina Bakker door te bellen of onderstaand formulier...

meer informatie
Behandelmethoden

Behandelmethoden

Om tot een adequate behandeling van uw klachten te komen is het naast het creëren van een veilige, open sfeer van belang....

meer informatie
Werkwijze

Werkwijze

Hebt u psychische hulp nodig en wilt u voor de behandeling van uw klachten in aanmerking komen voor een vergoeding door uw....

meer informatie
Basis Generalistische GGZ

Basis-GGZ

Sinds 1 januari 2014 is de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) veranderd in een stelsel met een Generalistische Basis GGZ.

meer informatie
Dit is de invloed van Corona op onze mentale gezondheid

Dit is de invloed van Corona op onze mentale gezondheid

 Neem een doorsnee straat in Nederland, en achter iedere voordeur vind j...

Lees meer

Rina heeft mij erg goed geholpen. Ze is empatisch, analytisch en kritisch

R.
R.

Rina, bedankt voor alle gesprekken, ik heb er veel aan (gehad)!

C.
C.

Rina, ik wil je heel hartelijk danken voor de fijne gesprekken en je hulp

R.
R.

Lieve Rina, bedankt dat je met mij meeliep in het afgelopen jaar, dat je mij hebt geleerd lief te zijn voor mijzelf en...

J
J

Rina, ontzettend bedankt voor je hulp de afgelopen maanden. Je open blik, praktische adviezen en persoonlijke noot, heb...

K
K

Een gebroken vrouw stapte de eerste keer jouw praktijk binnen maar bij ons afscheid sta ik rechtop, beide benen op de grond,..

R
R

Bedankt voor de soms lastige maar bovenal fijne en leerzame gesprekken!

S
S

In de afgelopen periode heb je me flink aan het denken gezet. Dat was hard nodig, dankjewel! Door veel zaken op een rijtje...

G
G

Lieve Rina, bedankt dat je me handvaten gaf om verder te gaan.

E
E

Bedankt dat je me serieus nam, dat je me gezien hebt en dat je me geholpen hebt zelf weer aan de toekomst te werken.

R.
R.